PLA D’OBERTURA CAE ESCLAT MARINA

Entrem en la Fase 3 de desconfinament i reobrirem el centre. Llegeix el Pla d’obertura.

La Residència i Centre de Dia Esclat Marina ofereix un espai de vida flexible, substitutori de la llar, que dóna resposta a les diferents necessitats de las persones amb pluridiscapacitat que requereixen suport extens i generalitzat. Ofereix 50 places residencials, 4 de respir i 30 en el centre d’atenció diürna, que en horari de 9 a 17 hores se centra a donar respostes de qualitat a persones adultes amb pluridiscapacitat greu.
Disposa d’una bugaderia amb un sistema de control de la roba creat pel Departament de R+D+I d’Esclatec i que està gestionada per persones amb discapacitat.

Esclat Marina es diferencia d’altres models residencials i compta amb un equip multidisciplinari de professionals que tenen com a premissa de treball la planificació centrada en la persona per poder donar el millor suport a les persones usuàries que atenen diàriament en el centre.

Objectius

  • Oferir un servei d’habitatge a persones amb pluridiscapacitat que requereixen un suport generalitzat
  • Proporcionar allotjament i manutenció
  • Promocionar al màxim l’autonomia de la persona
  • Prevenir i tractar el deteriorament produït per la pròpia discapacitat i l’edat
  • Facilitar la inclusió de la persona a la comunitat

Activitats i serveis

Fisioteràpia, logopèdia, hidroteràpia, piscina, hipoteràpia, teràpia assistida amb gossos, taller de massatges, taller de cuina, musicoteràpia, hort urbà, estimulació multisensorial, taller de ràdio, taller d’artesania, sortides socioculturals, estades d’hivern (esquí adaptat), estades d’estiu.

Esclat Marina elabora objectes d’artesania per a empreses i particulars.