Fes voluntariat

Necessitem persones amb ganes de dedicar part del seu temps a participar en el nostre projecte! La teva experiència personal i professional pot contribuir a millorar la qualitat de vida de les persones amb pluridiscapacitat.

Fes una aportació econòmica

L’Associació Esclat és una entitat sense afany de lucre i declarada d’Utilitat Pública que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars. Col·laborar amb l’Associació Esclat comporta avantatges fiscals: desgravació en l’IRPF i en l’Impost de Societats segons la normativa vigent.

Fes-te soci/a

L’Associació Esclat és una entitat sense afany de lucre i declarada d’Utilitat Pública que treballa per millorar la qualitat de vida de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars. Col·laborar amb l’Associació Esclat comporta avantatges fiscals: desgravació en l’IRPF i en l’Impost de Societats segons la normativa vigent. Si vols fer una aportació econòmica a l’Associació Esclat, omple el formulari i ens posarem en contacte amb tu.

Fes-te empresa solidària

L’Associació Esclat col·labora amb empreses i institucions en la realització de les seves accions de responsabilitat social. Et proposem diferents tipus d’aportacions tals com patrocini d’esdeveniments, col·laboració en projectes d’Esclat, publicitat a la Revista Esclat o compra de productes Esclat.

Llistat d’empreses solidàries

Ja són moltes les institucions, empreses i entitats que col·laboren amb l’Associació Esclat. Aquí pots consultar el llistat de col·laboradors.