Al mes d’abril comença el període per realitzar la declaració de la renda. Des d’Esclat us animem a marcar la “X” solidària, i la casella 106 d’altres finalitats socials.

Marcar la “X” solidaria permet que es puguin dur a terme projectes socials per facilitar la vida de les persones amb discapacitat, dones i menors en risc d’exclusió social i altres grups de persones desafavorides. A més, és important remarcar que és gratuït, i que la persona que la marqui no li costarà res. També cal conèixer que marcar la X solidària, no exclou poder marcar també la casella de l’església catòlica.

Gràcies a la “X” solidària, Esclat grup Social ha pogut dur a terme molts dels serveis i projectes que actualment tenim a l’entitat. Concretament, gràcies als ingressos obtinguts durant el 2020, estem construint la Llar Residència Esclat i el Jardí Comestible de l’escola, i podrem donar continuïtat a les activitats com el Servei de Recursos Esclat (SRE), el Respir Familiar, la teràpia assistida amb animals i la musicoteràpia en tots els centres durant el 2021.