Inscriu-te a la Cursa “En Marxa per la paràlisi cerebral”

El 5 d’octubre se celebrarà la 4a edició de la Cursa Solidària “En Marxa per la paràlisi cerebral” que organitza la Federació Catalana d’Entitats de Paràlisi Cerebral i etiologies similars (FEPCCAT), juntament amb Ipsen Pharma, a l’Avinguda Sant Ramon Nonat del Barri de Les Corts de Barcelona.

La cursa té com a objectiu tres grans reptes:

– Fer un homenatge a totes les persones que d’una manera o altra conviuen amb la paràlisi cerebral o amb altres etiologies similars, i que dia rere dia lluiten per dur a terme una vida el més normalitzada possible.

– Reconèixer la tasca i trajectòria de persones i entitats que treballen en l’atenció, la formació, la defensa dels drets, la integració social i laboral d’aquest col·lectiu, amb l’objectiu de millorar-los la qualitat de vida.

– Donar visibilitat i sensibilitzar tota la societat de la realitat i  les capacitats d’aquestes persones.

Com cada any, la cursa té dos recorreguts: un d’un quilòmetre i un altre de cinc. “En Marxa per la paràlisi cerebral” és una cursa pensada per a tothom, grans i petits.

Podeu fer les inscripcions a la web de la cursa (www.cursaenmarxapc.org) o el mateix dia de la cursa, sempre i quan no s’hagin superat les 2100 persones.

Els preus de les inscripcions són:

  • Nens 4,00 € (+2,00 € opcionals amb xip)
  • Adults 8,00 € (+2,00 € opcionals amb xip)
  • Membres de la FEPCCAT 2,00 € (+2,00 € opcionals amb xip)

Inscriu-te ja!

La recollida de dorsal i samarreta es realitzarà a la plaça central del Centre Comercial Pedralbes Centre, situat a Avinguda Diagonal 609 (Barcelona), el 3 i 4 d’octubre. També es podran recollir els dorsals el mateix dia de la cursa (consulteu els horaris de recollida a www.cursaenmarxa.org ).

No hi podeu faltar! Us hi esperem!

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *