Calendari Solidari d’Esclat 2019: ja a la venda! #CalendariEsclat2019

Des d’aquesta setmana podeu trobar el Calendari Solidari d’Esclat 2019 a la llibreria dels centres de El Corte Inglés de Barcelona (Diagonal, Francesc Macià, Plaça Catalunya i Can Dragó) i Cornellà, i també en els diferents centres d’Esclat Grup Social. Enguany el calendari solidari està protagonitzat per músics del nostre país, i els nois i noies d’Esclat.

Més de 200 persones van participar el passat 26 de setembre a la presentació del Calendari Solidari a l’Antiga Fàbrica Estrella Damm. L’acte va comptar amb la presència d’en Halldor Mar, l’Alfred Garcia (OT) i Santi Serratosa de Gossos. Va ser presentat per l’Elisabet Carnicé i va comptar amb la companyia de les Siamiss djs, que van punxar música dels grups protagonistes del calendari.

Durant l’acte, es va projectar el vídeo del making of del calendari, que mes a mes mostrava els moments més destacats de cada una de les sessions de fotografies.

L’objectiu principal és que amb la venda d’aquests calendaris es fomenti la musicoteràpia en les persones amb pluridiscapacitat, i també realitzar activitats i tallers relacionats.

A més, aquest calendari volem que serveixi per difondre la tasca que dia a dia realitza Esclat Grup Social, sensibilitzar la societat i fomentar la inclusió social de les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

Han participat en el projecte Txarango, Antonio Orozco, Alfred Garcia, Macaco, Els Catarres, Els Amics de les Arts, Halldor Mar, Ramon Mirabet, Joan Dausà, Gossos, Andrea Motis i La Pegatina.

El Calendari també ha estat possible gràcies a la Míriam, la Libertad, la Marta, la Paula, la Carla, la Júlia, l’Alba, la Neus, en Brian, la Carolina, en Raúl i en Jose Antonio, tots ells usuaris dels diferents centres d’Esclat Grup Social.

Diverses empreses, institucions i professionals han col·laborat en fer possible el disseny, impressió i distribució del calendari i de l’acte de la seva presentació (HP, Arnau Chavarria, Estudi Juste Calduch, El Corte Inglés, Cuina Justa, Fundació Damm – Antiga Fàbrica Estrella Damm, Fundació MRW, Proclinic, Ajuntament de Barcelona, Diputació de Barcelona i Generalitat de Catalunya).

Per a més informació contacteu amb comunicacio@associacioesclat.com

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *