Una postal de Nadal molt especial

Un grup de nois i noies de la Residència Esclat Marina han estat els encarregats de fer els dibuixos de la postal de Nadal de l’empresa Roca que arriba a tots els seus treballadors i clients d’arreu del món. Aquesta col·laboració, però, ha anat més enllà d’una simple felicitació de Nadal i ha emocionat, no només als clients i treballadors de l’empresa, sinó també als propis artistes i a tota la família d’Esclat.

Roca va enregistrar el procés creatiu de la postal perquè els seus treballadors i clients poguessin descobrir el valor afegit d’aquesta postal. Així doncs, cada felicitació de Nadal inclou l’enllaç al vídeo on poden veure la felicitat de nois i noies amb discapacitat pintant els seus quadres.

A principis de desembre, els responsables de Roca van venir a presentar el vídeo del procés creatiu als protagonistes i els van obsequiar amb les seves pintures emmarcades i amb un lot de les postals resultants del projecte. Veure les cares d’emoció i els somriures dels nois i noies en veure’s a la pantalla i veient el resultat final de les postals, no té preu.

Realment, hi ha col·laboracions que van més enllà de la Responsabilitat Social Corporativa de l’empresa. Ens hem sentit partícips d’aquest projecte com si fóssim un més al seu equip. Hem de caminar per aconseguir treballar amb les empreses en equip, crear projectes en què tots ens sentim una part important, perquè junts podem fer una societat més justa i feliç.

www.christmasroca.com

0 replies

Deixa un comentari

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *