Nit de Solidaritat i música!

El divendres 27 vam celebrar el Sopar Concert Solidari de l’Associació Esclat que va comptar amb la presència de la Vicepresidenta del Govern, Neus Munté, la Diputada de Benestar Social de la Diputació de Barcelona, la Maite Fandos, i el Generent del Districte de Les Corts, el Joan Cambronero. L’acte va estar conduït per la periodista, Marina Romero.

Va ser una nit molt especial en què familiars, amics, professionals d’Esclat i representants d’entitats del sector ens van acompanyar. Algunes empreses que col·laboren amb Esclat tampoc es van voler perdre la festa: Roca, Auren, Telefónica, Rolser, La Fundació MRW, Banc Sabadell.

Durant la nit vam viure moments molt emocionants! Vam començar amb el reconeixement de la Marisol Álvarez, la Mila López i el Paco Gallego, tres professionals que aquest any 2015 fa 25 anys que treballen a Esclat. Tot seguit, es va fer l’entrega de l’Esclat Solidari a la Fundació Roviralta pel seu compromís i col·laboració amb la nostra entitat de manera continuada al llarg dels anys.

Després vam celebrar el sorteig de regals de les nostres empreses col·laboradores: un val de 100€ de El Corte Inglés, dos vals per una Nit d’Hotel amb Sopar a la Molina, gentilesa de Caves Mestres, Una escapada a un Refugi amb Encant d’Smartbox, peces de ceràmica i collarets de perles. Seguidament, es va fer la subhasta d’una escultura de Montserrat Sastre valorada per 300€, un tèxtil africà del Segle XIX valorat en 1500€ gentilesa d’Ana Ricar i un dibuix de Josep Simont valorat en 500€ gentilesa d’Arturo Ramon Art.

Finalment, l’acte va acabar amb l’actuació de Ramon Mirabet, cantautor català que està a punt de treure el seu segon disc després de l’èxit de Happy days, i que aquesta setmana hem conegut la seva nominació com a millor artista revelació dels Premis ARC.

L’acte va ser possible gràcies al suport de l’Hotel Hilton, Caves Mestres, Bonpreu, Ice Natur, Ferrero Iberica, Petits Plaers de Begues, Excelent Facility Services i Serveis Audiovisuals Live.

Teje0001 Teje0002 Teje0003 Teje0004 Teje0005

0 replies

Deixa un comentari

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *