Fira Solidària de Nadal

S’acosten les festes de Nadal i els carrers de Barcelona s’omplen de gent, llums, colors i solidaritat. Per tercer any consecutiu, l’Associació Esclat participa a la Fira Solidària de Nadal d’economia social organitzada per l’Ajuntament de Barcelona. La fira s’ubicarà als Jardinets de Gràcia del 12 al 23 de desembre.

La finalitat de la fira és sensibilitzar la ciutadania i fer difusió dels productes que fabriquen a les empreses i entitats d’inserció social i laboral de la ciutat. Més enllà dels beneficis econòmics el que es vol aconseguir és un impacte social, ja que l’objectiu de totes les entitats que hi participen és generar llocs de treball per a persones amb dificultats d’inserció.

Les entitats participants a la Fira Solidària de Nadal formen part de sis federacions de la Xarxa d’Economia Social. La Xarxa està constituïda per 60 entitats amb seu social a la ciutat de Barcelona, que es coordinen per establir programes, activitats i tallers, que ajuden a fer més prospera l’empresa social.

Si voleu comprar regals solidaris per a tota la família, no us ho penseu, i visiteu la paradeta d’Esclat a la Fira. Podreu trobar productes d’artesania: bijuteria, jocs, objectes decoratius de Nadal, postals… I Com a novetat aquest any, podreu trobar samarretes, bosses per anar a comprar i roba per la llar, dissenyada i estampada al Centre Especial de Treball Esclatec.

També, podreu comprar el calendari Solidari d’ Esclat 2015 protagonitzat per esportistes professionals i persones usuàries dels diferents centres de l’Associació que té com a objectiu fomentar l’esport entre les persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

Del 12 al 23 de desembre veniu a visitar-nos a la Fira Solidària de Nadal!

0 replies

Deixa un comentari

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *