Els millors xefs del món participen en el Calendari Solidari 2017

Els millors cuiners i cuineres del món s’han solidaritzat amb l’Associació Esclat per celebrar el 40è aniversari de l’entitat protagonitzant el Calendari Solidari 2017 al costat de persones amb paràlisi cerebral i discapacitats similars.

En Ferran Adrià, la Carme Ruscalleda, en Joan  i en Jordi Roca, en Sergi i en Xavier Torres,  en Nandu Jubany, en Paco Pérez, en Raül Balam, la Fina Puigdevall, l’Albert Adrià, en Martín Berasategui, en Marc Gascons i en Carles Gaig han obert les cuines dels seus restaurants per difondre la importància de l’alimentació saludable en les persones amb discapacitat.

Els millors xefs del món han compartit el protagonisme amb l’Araceli, en Bilel, en Dimas, en Toni, la Carla, l’Isabella, l’Alejandro, l’Iñaki, la Laia, la Teresa, l’Amine i la Nausica, tots ells usuaris dels diferents centres de l’Associació Eslcat.

L’Associació Esclat presentarà el Calendari Solidari 2017 el proper dilluns 26 de setembre a les 18h en el Roca Gallery Barcelona. El Roca Barcelona Gallery és un espai funcional i flexible en el qual l’exposició de la gama de producte Roca comparteix espai de forma natural amb exposicions, presentacions, trobades professionals i esdeveniments d’interès que dinamitzen l’oferta  sociocultural de Barcelona. En aquesta ocasió, acollirà aquest esdeveniment que comptarà amb la presència de molts dels cuiners i cuineres protagonistes.

El calendari es posarà a la venda a partir del 26 de setembre en els de El Corte Inglés de Barcelona (Portal del Àngel, Diagonal, Francesc Macià i Plaça Catalunya) i en els diferents centres de l’Associació Esclat.

0 replies

Deixa un comentari

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *