13a edició Relats Solidaris de l’Esport

L’Associació Esclat ha estat escollida beneficiària de la 13a edició del llibre Relats Solidaris de l’Esport, un projecte que va començar a gestar-se l’any 2004 per un grup de periodistes catalans que van decidir unir-se per fer el que més els agrada, escriure.

Relats Solidaris de l’Esport és un llibre de caràcter solidari, per ajudar a les persones que més ho necessiten. La seva primera edició es va publicar l’any 2005, apadrinada per Samuel Eto’o, i el projecte arriba aquest any a l’edició número 13. Al llarg d’aquests anys, el llibre solidari de periodisme esportiu ja ha recaptat més de 600.000 euros.

Per 13è any consecutiu, es reuneix un grup de més de 40 periodistes esportius que representen pràcticament a tots els mitjans de comunicació de Barcelona per dur a terme una obra solidària que uneix esport i societat a través d’un llibre i de la divulgació mediàtica d’aquest gest solidari.

L’obra compta sempre amb un padrí que posa un rostre a la causa. En aquesta edició, a favor de l’Associació Esclat, el projecte comptarà amb un padrí d’excepció: Marc Márquez. El jove català és Campió del Món de Moto GP i un dels esportistes més populars de l’escena internacional.

En edicions anteriors, a més de Samuel Eto’o, el projecte ha comptat amb padrins com Carles Puyol, Iván de la Penya, Frank Rijkaard, Leo Messi, Xavi Hernández, Pep Guardiola, Andrés Iniesta, David Villa, Gerard Piqué, Javier Mascherano i Luis Suárez, entre altres.

El llibre Relats Solidaris de l’Esport es presentarà el dia 13 d’abril a Barcelona i es podrà comprar, en exclusiva, a les llibreries de El Corte Inglés, també online.

PATROCINA

Banc Sabadell

AMB EL SUPORT DE

El Corte Inglés

COL·LABOREN

Fundació Damm, Secretaria General de l’Esport (Generalitat de Catalunya), Roca, Ajuntament de Barcelona, Fundació FCBarcelona, Federació Catalana de Futbol, Coca Cola, Freixenet, Noel, Disano Iluminación, Fundación MRW, Actyvos Group, Arcasa, Fiatc Assegurances, Honda, Succeeding, Videolab Audiovisual, Fitlene, Addmira, Rolser, Semic, Reeng, Berarmar, Tiro y Retiro, Universitat Politècnica de Catalunya.

Foto: Red Bull

1 reply

Deixa un comentari

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *